Казвам се Драга Сапаревска

Здравейте!

Занимавам се професионално с фотография от 2010г. В центъра на вниманието ми винаги са хората и техните емоции. От самото начало се специализирах в снимане на семейни фотосесии и особено на деца. С удоволствие снимам и прекрасни събития от живота на всеки човек, каквито са сватбата, кръщенето, рождения ден и семейните празници.
Това винаги ме зарежда с позитивни емоции и провокира креативността ми. Омъжена съм и имам три деца. Можете да видите двете ми дъщери и сина ми на много артистични снимки, всеки пък в различна роля. Фотосесиите ни сплотяват като семейство допълнително.


Преди да започна да снимам

Преди да започна да снимам съм била от другата страна на фотоапарата като модел и стилист, а също и като откривател на интересни локации. Постепенно започнах да уча и снимам, което продължава и до днес. В свободното си време обичам да посещавам фотографски семинари и уъркшопи.
Силните ми страни са отговорността към поставената задача и изпипването на малките детайли. Това, което ме отличава е креативността, нестандартните идеи и стремежа към персонифициране на всяка фотосесия.


Благодаря ви

Благодаря ви за интереса към работата ми! Ще се радвам да се срещнем и да направим заедно нещо красиво.