Абитурентски балове

От София сте, предстои Ви абитуриентски бал и търсите фотограф? На правилното място сте!
И тази година за много момичета и момчета, както и за техните родители предстои едно важно събитие, с което ще отпразнуват края на детството и началото на зрелостта. Това са АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ 2023.
С наближаването на Абитуриентските балове 2023 получавам запитвания дали ще снимам и тази година. Да, с най-голямо удоволствие ще снимам прекрасните абитуриенти и техните горди родители! Ако желаете да запазите ден и час за фотосесия пишете на мейла ми draga@fotograf.bg или ми се обадете 0886003394 – Драга.

Услугите, която предлагам са:

  • 1. АРТИСТИЧНА ФОТОСЕСИЯ на абитуриента/абитуриентката в деня на бала или в друг ден. Времетраенето на фотосесията е 1 час, а цената е 150 лв., като предавам всички снимки обработени на файл. Десетина снимки ще получите на следващия ден, а останалите – в рамките на 7 работни дни.
  • 2. АРТИСТИЧНА ФОТОСЕСИЯ И ФОТОСЕСИЯ С РОДНИНИТЕ, ПРИЯТЕЛИТЕ И ГОСТИТЕ. Общата продължителност на ангажимента е 2 часа, а цената е 210 лв. Предавам всички снимки обработени в рамките на 7 работни дни, а десетина снимки ще изпратя още на следващия ден. Възможно е предварително да заявите допълнителен трети час за снимки с роднини и гости, като цената е 60 лв.

Ще снимам балове в град София. Ангажиментът се счита за поет от моя страна само след преведено капаро. Датите и часовете, за които ме ангажирате се фиксират предварително и не търпят промяна. Ще обсъдим Вашите идеи за фотосесия и ще изберем подходяща локация за фотосесията. Възможно е да направим фотосесията в ден, различен от бала – например в деня, когато абитуриентката прави пробен грим и прическа. В този случай можем да снимаме на по-отдалечена локация в райна на София, при условие, че ползваме Ваш транспорт.
В галерията на тази страница можете да разгледате част от снимките, които съм снимала на абитуриентските балове през последните години: една палитра от усмивките на красиви млади хора.
Желая на всички абитуриенти и абитуриентки успешна подготовка! Ще се радвам да бъда фотограф на Вашия бал и да ви помогна да заблестите на Вашия Абитуриентски бал!